top of page

ALL YOU NEED IS A SMARTPHONE
AND THE RIGHT PEOPLE BESIDE YOU

VIA BEELDEN
KAN JE ZOVEEL DIEPER CONNECTEREN 
MET ALLE MENSEN EN BEDRIJVEN DIE JOUW PAD KRUISEN.

SYNERGETISCHE KUNST VERTELT EEN VERHAAL

En kunst mag verder gaan dan enkel een mooi plaatje! 

VERDER KIJKEN

Je kernwaarden wil je niet alleen delen met anderen maar je wil ook samenwerken met mensen die dicht tegen jouw visie staan. Vice versa wil jij ook samenwerken met bedrijven waar je je goed bij voelt en waar je achter hun ESG-SDG-CSR missie staat. 

 

Wanneer klanten, leveranciers, partners binnenkomen in jouw kantoor dan is een eerste indruk belangrijk. Als die eerste indruk een positief gevoel geeft, dan versterkt dit de verdere gesprekken en samenwerkingen. 

DE EERSTE INDRUK

Dat is jouw sociale kern. Wie binnenkomt in jouw kantoor ziet een kunstwerk hangen dat de aandacht trekt. Op dat werk staat een (liefst) handgeschreven zin en een QR code. Die zin capteert het verhaal dat te lezen is als ze de QR code scannen. 

VERHALEN

We kunnen veel verschillende soorten verhalen vertellen zolang het maar een korte, krachtige storytelling is en geen koude tekst. Het moet warmte uitstralen en de energie van je bedrijf. Dit kan bv zijn:

- Persoonlijk verhaal & waarom van de founder/ceo/ondernemer

- Intentie waarom je werkt aan je ESG-SDG-CSR missie

- Iemand binnen je bedrijf die op een inspirerende manier iets te vertellen heeft

- Een succesverhaal/resultaat van je ESG-SDG-CSR missie

- De persoonlijke tocht van iemand strijd tegen een uitdaging en waar je een warm hart voor hebt. Iemand die je steunt of iemand binnen een vzw die je steunt en die een gezicht krijgt

 

DE QR code

Die kan leiden naar:

- Een eigen one-pager op je website waar je verhaal staat

- Ons online museum voor schone bedrijven waar jullie verhaal ook open staat voor bezoekers en waar er tentoonstellingen & creatieve netwerking zal plaatsvinden (LANCERING: JUNI 2023)

HET KUNSTWERK: DE OPTIES

- een werk uit onze collectie. Deze zijn limited edition, dus maximum 10 prints per ontwerp. 

- een rechtenvrije creatieve foto van het bedrijf die bewerkt zal worden

- een foto die je door mij laat maken van je bedrijf 

VERTEL ONS JOUW VERHAAL VIA DAISY@ZIORA.EU

daisy tekst wit.png
- DAISY LYNCH, PHOTOGRAPHER ZIORA -

COLLECTIE LANZAROTE

FORMATEN ZIJN SAMEN TE BESPREKEN, ALSOOK DE VERHOUDING. PRINTEN KAN OP GLAS, METAAL OF OP DOEK.

Prijs: € 2.499 ex btw, exclusief printkosten. Inclusief QR-code, one-page story begeleiding & publicatie op www.museumvoorschonebedrijven.be

OVER SMARTPHONE FOTOGRAFIE

Na jarenlang fotograferen met een Canon - Nikon heb ik, Daisy Lynch, als fotograaf besloten om over te schakelen op smartphone fotografie. 

WAAROM?

De mooiste foto's en de leukste momenten grijp je wanneer je het niet verwacht. Een grote camera heb je niet altijd op zak en ik ben geen fan van echte photoshoots, ik wil het leven nemen zoals het is en komt. 

 

Daarnaast werk ik met mensen die een verhaal te vertellen hebben wat een heel belangrijke factor is tijdens het fotograferen. Voor een 'grote' lens staan is dan soms echt confronterend en ook gewoon niet aangenaam omdat de camera zo een groot stuk van de energie opneemt of meer de aandacht grijpt dan de wisselwerking tussen mij en jou. Een smartphone geeft een vertrouwelijk en zachter gevoel. Het is 'minder' aanwezig en werkt ook voor mij veel aangenamer. Het leuke aan een smartphone is ook dat je het on-the-go kan bewerken en ook meer kan doen met de foto's dan op de computer, in een sneller tempo. 

 

Wat is het minpunt? De kwaliteit van de lens zal het nooit winnen van een degelijk Canon-Nikon toestel. Dat is ook logisch. Zodra je stevig gaat inzoomen zijn er minder details aanwezig en zit er ook een ruis op. Maar die is enkel zichtbaar wanneer je op heel groot formaat gaat printen. Daarom raden wij een maximum printformaat aan van 70/80 cm op 40/50 cm. Wanneer de foto's gebruikt worden digitaal voor de website of voor print in magazines is er geen enkel probleem. 
 

OPGELET: Vanaf 20 februari 2023 schakelen we over van de Samsung s22 ultra naar de Samsung s23 ultra waar de pixels verdubbeld zijn en daarmee ook de grootte in print formaat.

bottom of page