top of page
Simoone logo 2.png

Stralend het leven in!


Exclusieve, handgemaakte, draagbare kunstwerken voor vrouwen met karakter.

Simoone, dat is puur, authentiek en karaktervol!

Ontworpen voor vrouwen met pit met een groot hart voor de natuur en upcycling.

 

Onze kunstwerken worden op een unieke manier en met uiterste zorg gemaakt. Natuurlijke materialen zoals planten, takken, bloemen en materiaal dat vrij te vinden is in de Belgische natuur wordt verzameld en gedrukt op sjaals en lederwaren.

Zo onstaan unieke exemplaren, draagbare kunstwerken.

 

Dit geeft elk item een exclusief karakter met een unieke en natuurlijke uitstraling

Kiezen voor Simoone, dat is ervoor kiezen om te stralen!

 

"Beauty begins the moment you decide to be yourself."

-Coco Chanel-

Collectie

Collectie

"Elegance is the only beauty that never fades."

-Audrey Hepburn-

Over Simoone

Simoone is een uit de hand gelopen hobby van 2 vrouwen met een bijzondere band. Christine Wijns (moeder) en Daisy Lynch (dochter) hebben een passie en voorliefde voor de natuur en voor het ontwerpen van kunstwerken. Deze 2 passies worden sinds kort samengesmolten in het merk: 'Simoone'.

De liefde tussen moeder en dochter wordt weerspiegeld in de ontwerpen. Elk stuk is een resultaat van passie, onderzoek en de liefde voor upcycling. 

De naam Simoone komt van de 1ste generatie in dit verhaal. Namelijk van 'Simonne De Weghe', moeder van Christine Wijns die op veel te vroege leeftijd gestorven is aan borstkanker en verslaafd was aan het dragen van sjaals. Christine Wijns groeide op als weeskind, maar haalt met het merk Simoone de moeder-dochter band terug op. De liefde tussen een moeder en haar kind kent echter geen grenzen.

Vanaf eind 2020 nam Christine Wijns de volledige fakkel over van Simoone en werkt als enige ontwerper aan de kunstwerken waar Daisy de rol opneemt van mentor in dit verhaal. 

Over ons.jpg

Christine Wijns

simoonedesign@gmail.com

0032 491 22 26 62

bottom of page