top of page

MUSEUM VOOR SCHONE BEDRIJVEN

EEN ONLINE EXPOSITIERUIMTE WAAR BEDRIJVEN DIE AAN INCLUSIE WERKEN, OP EEN ARTISTIEKE MANIER HUN MISSIE KUNNEN NAAR BUITEN BRENGEN.

EEN WEBSITE
VOL MET MOOIE BEDRIJVEN
DIE HUN VERHAAL OP EEN VEILIGE MANIER KUNNEN DELEN

VAN INCLUSIE NAAR FAIR-MINDEDNESS
DE TENTOONSTELLINGEN MET HET HART OP DE JUISTE PLAATS

Maar een handvol bedrijven die we kennen toont zijn intern inclusie verhaal online. Sociale media is vaak een plek om je verhaal te vertellen, je zichtbaar te maken, klanten te vinden en je reputatie te versterken. Wanneer je jouw intern inclusie beleid en de resultaten daarvan wel online laat komen is het vaak een klein onderdeel van het geheel. Een post die voorbij komt op een wall waar dagelijks honderden berichten verschijnen. En niet de plek om echt in gesprek te gaan met elkaar.

Wanneer je het verhaal van Delhaize leest in de Ziora krant dan zie je dat bedrijven graag connecteren met andere bedrijven die op dezelfde 'SDG' doelen werken als hun. Je sociale missie is steeds meer doorslaggevend in de beslissing of iemand met jou gaat samenwerken of klant worden. Maar ook in het aanwervingsproces kiezen sollicitanten steeds meer voor bedrijven die sterk staan op vlak van inclusie en diversiteit. De bedrijven met het grootste hart zijn vaak diegene die het meeste onder de radar doen. Maar net zij zijn diegene die anderen kunnen motiveren.

 

TIJD OM ELKAAR TE ONTMOETEN!

 

Maar op een kwalitatieve manier en in een veilige context waar het niet draait rond 'platte reclame' maar respect. Een veilige plek waar bedrijven hun verhaal kunnen vertellen en gezien worden met als doel te inspireren en gelijkgestemde bedrijven aan te trekken.

TENTOONSTELLING IN ONTWIKKELING

1641415192826.jpg

Foto: Aston Martin (Ziora partner) door Daisy Lynch

bottom of page