top of page

WE
BELIEVE
IN PEOPLE...

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_blk_092917.png
google-play-badge.png
Alle services van Ziora zijn ten voordele van de persoonlijke tocht van founder, Daisy Lynch en haar missie om lotgenoten te helpen.

JIJ VERDIENT EEN GOED GEVOEL

Ziora is er voor mensen die steun en hulp nodig hebben. We luisteren. We denken mee na. We kijken of we het verschil kunnen maken & we schieten in actie.

Onze maatschappij draait in zo een snel tempo, dat er heel veel van ons maar net de balletjes in de lucht kunnen houden. Hierdoor is het vat vol en kan er ook vaak niets meer bij. Dat zorgt ervoor dat we onze medemensen uit het oog verliezen of hun onbewust een hoge druk op leggen om 'snel' te genezen en terug op te staan. Hoeveel empathie we ook hebben, de drukte van onze samenleving zorgt ervoor dat veel mensen zich alleen voelen, zeker tijdens een uitdaging. Heel veel van de worstelingen gebeurt daardoor achter de schermen, waar niemand het ziet. De populaire doelgroepen of ziektes krijgen veel begrip en steun, maar wanneer je niet in dat plaatje past gaat veel hulp en begrip aan je voorbij.

MENSEN WILLEN GEHOLPEN WORDEN. MENSEN WILLEN GEZIEN WORDEN, ERBIJ HOREN EN ZICH GOED VOELEN!

"Veel mensen onder ons strijden tegen een uitdaging in hun leven maar door de druk van de maatschappij en de ophemeling van positivisme verdwijnt er veel steun naar mensen die het nodig hebben. Ziora wil hier verandering in brengen."

JIJ BENT BELANGRIJK

Ongeacht wie je bent, je leeftijd, je gender, je cultuur, je aandoening, je fysieke of mentale uitdaging, je financiële status,... Je verdient evenveel als alle anderen.

Ziora is er voor mensen die steun & hulp nodig hebben of zich echt even goed willen voelen ondanks hun uitdaging. Vaak is 'gezien en gehoord' worden het grootste verschil dat je kan maken. Bij Ziora houden we ons niet aan 1 specifieke doelgroep want mensen kan je niet zomaar in vakjes plaatsen. We spreken over kinderen of mensen met een beperking of ziekte, armoede & daklozen, mentale uitdagingen en chronische aandoeningen of tijdelijke trauma's. Wij ontfermen ons over alle verschillende problematieken. En wat doen we juist? Er zijn! Op elke manier dat we kunnen! Er is geen duidelijk antwoord op te geven want iedereen heeft andere behoeftes, andere dromen. Elke actie die wij ondernemen (voor of achter de schermen) is uniek want we luisteren naar mensen en wat zij nodig hebben. Daardoor is elke stap die wij nemen anders. 2 personen die kanker ondergaan hebben allebei een ander verhaal. De ene persoon is ondernemer en ziet zijn zaak verdwijnen. De andere persoon heeft kinderen en wil daar ondersteuning. Wij zijn een eerste aanspreekpunt voor wie hulp nodig heeft. Sommige mensen kunnen we zelf helpen, anderen sturen we door naar de juiste groepen. 

Het voordeel? We hebben een heel netwerk aan bedrijven en instanties die hun steentje willen bijdragen. De juiste mensen kennen is een wereld van verschil.

WE BEHANDELEN MENSEN HOE WE ZELF WILLEN BEHANDELD WORDEN.
Laat deze video je onze visie tonen!

Met het opkomen van het woord en de energie 'inclusie' wordt de kloof soms nog groter tussen mensen. Want we denken vaak hoe we anderen kunnen helpen maar we doen dat vanuit ons eigen perspectief. En daar gebeurt best veel schade. Want mensen helpen vaak uit een goed hart en omdat dit hun gelukkig maakt. Ze denken dan na over hoe zij zouden handelen wanneer ze in de ander hun positie zouden staan. Maar zonder echte ervaring kan je dat niet weten. En dan doe je meer kwaad dan goed! Wanneer je iemand wil helpen dan moet je je eigen principes opzij kunnen zetten. Je moet je eigen visie en oplossingen voor de toekomst kunnen uitschakelen en luisteren naar hoe de persoon wil geholpen worden. Niet iedereen heeft dezelfde visie, dus je kan alleen maar mensen helpen als je bereid bent om te steunen in hun eigen verhaal en energie. 

Laat je omringen door mensen die ervaring hebben!

Niels Albert.jpg
“I think it's a great event to connect people who have more challenges in live than others with this sport. The good cause was priority number 1 today."

Niels Albert, Former pro racing cyclist

PREVIOUS PROJECTS & PARTNERS

Marriott-International-Logo-1993-2016.png
Yes logo.png
LOGO_SUSTINERA-01.png
logo-oye lena.png
logo-torfs_edited_edited.jpg
logo wcb.png
Under_armour_logo.svg.png
AM_Antwerp_Authorised_Dealer_Logo-01.png
jbc_logo.png
Greenpeace_logo.svg.png
Brasserie-Bijgaarden-LOGO_metkader_Gold.png
UBl_logo_edited.png
joyjet logo.png
Logo bosplus.png
logo groen.png
DANKBAAR 
VOOR ALLE MOOIE MOMENTEN!

SAMEN.
bottom of page