top of page

NIEUWE KRANT, NIEUWE PROJECTEN
JOUW VERHAAL IN DE KIJKER ZET ANDEREN IN DE SPOTLIGHT

pngimg.com - parrot_PNG726.png
WANT JOUW BIJDRAGE GEEFT HUN EEN STEM

DREAMS & GOALS

HET NIEUWE THEMA VAN DE 'FAIR MINDS' KRANT VAN ZIORA

Bedrijven met een missie en een sterke visie op de toekomst. Die willen we horen. Deze verhalen willen we in deze editie vertellen. Heel veel bedrijven doen iets om de wereld een stukje mooier te maken. Dat kan gaan van sociaal ondernemen tot kleine of grote zaken in het 'for-profit' verhaal. Of misschien heb je een talent of visie die anderen kan inspireren tot verandering? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

DE INKOMSTEN VAN DEZE KRANT GAAN RECHTSTREEKS NAAR ONZE AANKOMENDE PROJECTWERKING
Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_blk_092917.png
google-play-badge.png
WIL JIJ DEEL UITMAKEN VAN ONZE NIEUWE KRANT?
Dat kan!

Hoe gaan we te werk?
We willen de bedrijven in onze krant versterken door hun visibiliteit te geven binnen onze werking. Maar de verhalen gaan voorop. Dit wil zeggen dat we geen standaard prijs hanteren. Het ene bedrijf kan soms wat meer geven dan het andere, het is het verhaal en de juiste energie die telt. Per formaat hebben we een richtprijs. Als bedrijf kan je daar onder of boven gaan afhankelijk van de mogelijkheden die je hebt. 

PARTICIPEREN
Ga je boven het bedrag? Of er sterk onder? Wij oordelen niet, en plaatsen iedereen op gelijke hoogte. Dit wil zeggen dat enkel wij weten welk bedrag je hebt besteed aan je artikel en dit geen verschil maakt in de krant. We gaan voor gelijke kansen. Je kan het bedrag dat jij er wil aan geven en je verhaal indienen via onderstaande formulier of via connect@ziora.eu

ONZE VISIE

De richtprijzen* voor de krant zijn:

A5: € 500 ex btw
A4: € 1000 ex btw
A3 inspiratie
**: € 1.200 ex btw
A3: € 2.000 ex btw


*Dit is exclusief copywriting en interview. (Mogelijk bij te bestellen, maar hoeft niet) 
**Een A3 inspiratie pagina is een volledige A3 pagina met een foto, quote en website. Niet meer. Niet minder.

READY?
Binnen de 3 werkdagen hoor je van ons of we je bod & verhaal aanvaard hebben of niet. Neem ook een kijkje onderaan deze pagina om te zien welke projecten hiermee ondersteund zullen worden binnen onze werking.

Deadline? De nieuw krant komt uit begin juni. Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

DOE EEN BOD

Formaat

Bedankt! Je hoort ons snel.

DE VOORGAANDE EDITIE VAN DE KRANT LEZEN?

TAL VAN ONDERNEMERS NAMEN TOEN HET WOORD OVER HUN DUURZAAMHEID BELEID OF INCLUSIEVE STRATEGIE

AANKOMENDE PROJECTEN?
YES, er zijn 3 projecten waar we momenteel aan werken. Ze draaien allemaal rond 1 ding:

Dromen & doelen.

We zetten kinderen in het licht en zorgen voor een sterk ripple effect!

KIDS GO GREEN
- We organiseren een 3 daagse workshop voor kinderen tussen 7-14 jaar in de paasvakantie. We gaan luisteren naar hun visie om een meer duurzame en inclusieve samenleving te ontwikkelen en dompelen ze onder in h
et sociaal ondernemerschap. Hoe komen ze tot een concreet plan en wat gaan ze doen? Hun fantasie gaan we niet doorprikken, want net in de gekste ideeën schuilen zaadjes voor huidige ondernemers.

CHALLENGE
- Marte. Een jongedame die ons hart heeft gestolen met haar lieve uitstraling, maar krachtige mindset. Haar rolstoel heeft ze niet zelf gekozen, integendeel. Ze zou heel graag letterlijk terug sterk in haar schoenen staan. Maar als dat niet kan, moeten wij misschien een dagje in haar schoenen leven? We bedenken een parcours die we met de rolstoel kunnen afleggen en waar we met verschillende ondernemers kunnen samenkomen om hun te doen zweten. Onderweg kom je ook wat extra's tegen. Benieuwd naar meer? Eind augustus kan je deelnemen.

EVERYONE DESERVES A CHANCE
- Wat als de oplossing tot het genezen van kanker vast zit in het hoofd van iemand die geen toegang heeft tot degelijke educatie? UBI, een privé school bachelor & master, wil er iets aan doen! Iedereen zou toegang moeten hebben tot deze kennis, dus zij willen scholarships aan mensen geven die leven in armoede leven, overal ter wereld. Hun school is voorzien op online lesgeving dus vanop afstand kunnen we communities gaan versterken. Wij testen sa
men met ondernemers uit België hoe het is om te werken zoals mensen in armoede.
bottom of page