top of page

ZIORA IS ER VOOR BEDRIJVEN MET EEN GROOT HART VOOR DUURZAAMHEID EN INCLUSIE.

BEN JE KLAAR OM ER DEEL VAN UIT TE MAKEN? 
SPREEKT HET JE AAN OM MEER IMPACT TE MAKEN EN ERVARING OP TE DOEN? 


VUL DIT FORMULIER IN EN DAN NEMEN WE CONTACT MET JE OP OM TE KIJKEN OF WE EEN JUISTE KLIK HEBBEN.

Contact Us

Thanks for submitting!

OM DE LANCERING VAN ONZE APP TE VIEREN ZIJN DE EERSTE 20 LIDMAATSCHAPPEN LEVENSLANG*

Dat wil zeggen dat je eenmalig 2.499 € betaald en levenslang aangesloten blijft als ondernemer of als bedrijf voor 40 jaar zonder jaarlijks een terugkerende factuur te ontvangen. 

AANSLUITEN BIJ ZIORA

KOST € 2.499 EX BTW EN DAT GEEFT JOU DEZE BASIS:

- PARTICIPEER AAN ONZE PROJECTEN EN EVENEMENTEN
- DOWNLOAD HET ZIORA MEMBER LOGO
- VOLLEDIGE TOEGANG TOT DE APP:

  *PROJECTEN
  *OPPORTUNITEITEN
  *INSPIRERENDE BEDRIJVEN
  *MEMBER STORIES
  *FAIR MINDS KRANT
  *REIZEN EN CULTUUR INSPIRATIES

- 3 ACCOUNTS HEBBEN TOEGANG TOT DE APP
- ZEND 3 PROJECT VOORSTELLEN IN PER JAAR

 

Wanneer jullie deel uitmaken van Ziora zijn jullie ook rechtstreeks sponsor van al onze projecten. Zoals je kan zien is er geen extra fee of factuur waardoor de projecten louter gesteund worden door je lidmaatschap. Deze dient dus als een soort fundraising. Ook bij een opstart vanuit je eigen bedrijf is de fee 'maar' € 1.500 ex btw waardoor ook dit voor 90% vrijwillig is. De reden waarom we dit doen is omdat kwetsbare doelgroepen geen commercieel iets mogen worden. WE NEMEN PROJECTEN AAN OP BASIS VAN IMPACT EN NIET OP BASIS VAN INKOMSTEN. Deze vrijheid hebben we nodig. Enkel zo gebeurt alles op een eerlijke manier en kunnen we elk project aannemen.

1 / EXTRA EVENEMENTEN

Naast het participeren aan projecten, wat inclusief in het lidmaatschap zit, zijn er soms ook (netwerk)evenementen die plaatsvinden. Dit gebeurt vaak als het project afkomstig is vanuit een bedrijf die zijn idee heeft kunnen realiseren. Deze evenementen zijn gratis, maar beperkt in het aantal deelnemers en zijn geen vaste waarde. Dit hangt dus af van de projecten die realiteit worden.

EXTRA INCLUSIEF IN HET LIDMAATSCHAP

2 / REALISATIE VAN JE EIGEN PROJECT

Wanneer je een eigen inzending doet voor een project dat vertrekt vanuit jouw bedrijf, dan vragen we een extra fee van € 1.500 ex btw. Dit wil zeggen een project waar we jouw ESG-CSR-SDG missie analyseren en dit koppelen aan een hoger doel. Wanneer je enkel een idee inzendt waar je wil aan werken, maar daarom niet speciaal vanuit jouw bedrijf vertrekt is het inclusief in het lidmaatschap. 

€ 1.500 ex btw

Elke inzending is uniek, specifieke details worden intern besproken. Deze fee is exclusief extra kosten zoals fotografie, video, catering,.. Elke inzending nemen we ter harte, realisatie ervan hangt af of het realistisch is en of de bedrijven mee zijn met de visie. 

3 / TOEGANG TOT DE APP

3 ACCOUNTS KUNNEN ZICH AANSLUITEN OP DE APP. DUS 3 COLLEGA'S VAN HETZELFDE BEDRIJF. PER JAAR MAG JE 1 KEER VERSCHUIVEN INTERN ALS ER VERANDERINGEN PLAATSVINDEN.

INCLUSIEF IN HET LIDMAATSCHAP

Is er alsnog een dringende extra verschuiving? Dan kan dit aan € 50 extra administratiekosten

4 / GEBRUIK VAN FOTO'S EN COMMUNICATIE

Wanneer jullie deelnemen aan een bepaald project mogen jullie sommige foto's gebruiken. Per project geven we een aantal foto's of video's vrij en plaatsen we deze online, enkel zichtbaar voor jullie. Deze foto's zijn niet helemaal rechtenvrij waardoor jullie ze enkel mogen gebruiken binnen het kader van de projecten. Op deze pagina zal ook een standaard tekst te vinden zijn die jullie als basis kunnen gebruiken en overnemen. Wanneer een nieuw bedrijf zich aansluit is het zo dat de eerste 2 posts eerst gecontroleerd worden door ons om foutieve communicatie te vermijden. Spreekt voor zich dat elke vorm van misbruik zorgt voor een stopzetting van de samenwerking. Ben je niet zeker? Spreek ons rechtstreeks aan.

INCLUSIEF IN HET LIDMAATSCHAP

ZIORA EXTRA'S

VOOR BEDRIJVEN DIE MEER WILLEN!
1 / VIP SPONSORSHIP HUIDIG PROJECT - KINDEREN ZIJN DE TOEKOMST 

Toegang tot het evenement:

GRATIS voor leden - niet toegankelijk voor niet-leden

Sponsorship:

€ 200 ex btw voor leden - € 495 ex btw voor niet-leden (sponsors)

*Enkel 10 plaatsen beschikbaar

- logo op onze one-pager als sponsor tot maart 2023

- 1 ticket voor het evenement (eind januari, datum volgt)

- communicatie op sociale media

- 1 banner op het evenement (eind januari, datum volgt)

- gadget/flyer in onze goodie bag

Extra's

EXTRA INFO & VOORWAARDEN

 

We kijken naar de persoon achter het bedrijf en verbinden ons mens tot mens. Als het de juiste klik is, is het de juiste klik. Integriteit, respect en oprechtheid zijn sleutelwoorden.

80% van de bedrijven bevindt zich in België

10% is gevestigd in Nederland en doen zaken in België

10% zijn bedrijven over de hele wereld die zaken doen in België

Omwille van de laatste groep hanteren we binnen de app zowel de EN als de NL taal.

80% heeft 50 tot 500 medewerkers

10% zijn multinationals of bedrijven met meer dan 500 werknemers

10% zijn ondernemers of kleinere bedrijven

MAXIMUM 250 BEDRIJVEN

kunnen zich aansluiten, dit om de kwaliteit te bewaken en ervoor te zorgen dat het contact en de aanpak persoonlijk blijft. Vol = vol. Indien we volzet zijn kan je wel op de wachtlijst komen en je aansluiten zodra er een plek vrij komt.

EEN DIRECT CONTACT

met de CSR-ESG-SDG manager, de CEO of de ondernemer is vereist. We sparen beide tijd uit wanneer we onmiddelijk met de juiste persoon kunnen praten. Daarvoor hebben we een contact persoon nodig binnen de organisatie die dit opvolgt.

EEN KORTE SCREENING

alvorens je kan aansluiten bij Ziora zorgt voor stabiliteit en duidelijkheid en toont ons beide of we de juiste match zijn. Dit doen we om zowel jou te beschermen als onze werking. 

KWALITEIT 

daar mikken we op. Dit wil zeggen dat wanneer iets indruist tegen hetgeen waar we voor staan of we krijgen bepaalde klachten dat we dit onderzoeken en de toegang tot onze diensten kunnen weigeren. Als we enige vorm van greenwashing ontdekken of misbruik van onze kwetsbare doelgroepen dan stopt de samenwerking onmiddellijk zonder terugbetaling.

“We have a responsibility to make inclusion a daily thought, so we can get rid of the word ‘inclusion.’

bottom of page