top of page

MUSEUM VOOR SCHONE BEDRIJVEN

EEN ONLINE EXPOSITIERUIMTE WAAR BEDRIJVEN DIE AAN INCLUSIE WERKEN, OP EEN ARTISTIEKE MANIER HUN MISSIE KUNNEN NAAR BUITEN BRENGEN.

EEN WEBSITE
VOL MET MOOIE BEDRIJVEN
DIE HUN VERHAAL OP EEN VEILIGE MANIER KUNNEN DELEN

VAN INCLUSIE NAAR FAIR-MINDEDNESS
DE TENTOONSTELLINGEN MET HET HART OP DE JUISTE PLAATS

Maar een handvol bedrijven die we kennen toont zijn intern inclusie verhaal online. Sociale media is vaak een plek om je verhaal te vertellen, je zichtbaar te maken, klanten te vinden en je reputatie te versterken. Wanneer je jouw intern inclusie beleid en de resultaten daarvan wel online laat komen is het vaak een klein onderdeel van het geheel. Een post die voorbij komt op een wall waar dagelijks honderden berichten verschijnen. En niet de plek om echt in gesprek te gaan met elkaar.

Wanneer je het verhaal van Delhaize leest in de Ziora krant dan zie je dat bedrijven graag connecteren met andere bedrijven die op dezelfde 'SDG' doelen werken als hun. Je sociale missie is steeds meer doorslaggevend in de beslissing of iemand met jou gaat samenwerken of klant worden. Maar ook in het aanwervingsproces kiezen sollicitanten steeds meer voor bedrijven die sterk staan op vlak van inclusie en diversiteit. De bedrijven met het grootste hart zijn vaak diegene die het meeste onder de radar doen. Maar net zij zijn diegene die anderen kunnen motiveren.

 

TIJD OM ELKAAR TE ONTMOETEN!

 

Maar op een kwalitatieve manier en in een veilige context waar het niet draait rond 'platte reclame' maar respect. Een veilige plek waar bedrijven hun verhaal kunnen vertellen en gezien worden met als doel te inspireren en gelijkgestemde bedrijven aan te trekken.

TENTOONSTELLING 2023, DE DETAILS

1641415192826.jpg

Foto: Aston Martin (Ziora partner) door Daisy Lynch

Op 10 juni 2023 openen we de nieuwe tentoonstelling van bedrijven hun sociale missie op www.museumvoorschonebedrijven.be Om deze kick-off te vieren, koppelen we dit aan een online netwerkevenement waardoor er tal van bedrijven kunnen kennismaken met alle verhalen.

 

MAAR HOE VERTELLEN WE DEZE VERHALEN?

 

Foto's! Of je stuurt als deelnemer een eigen gemaakte foto in van het interieur/iets creatief van je bedrijf en we gaan deze zelf bewerken of Ziora komt foto's maken binnen je bedrijf en gebruikt 1 van deze foto's in de tentoonstelling. We verzamelen deze foto's en gieten ze in een online presentatie. De website zal strak en clean zijn, volledig toegewijd aan de tentoonstelling. We verspreiden deze op tal van manieren binnen ons netwerk en verder daarbuiten. Via je foto kunnen mensen doorklikken naar je verhaal. Want deze komt op die website te staan in een one-pager samen met je logo en gegevens. De website staat open voor iedereen die de site bezoekt.

DE TENTOONSTELLING BLIJFT 4 MAANDEN ONLINE STAAN. Juli & augustus zijn de ideale maanden waar mensen net de tijd kunnen nemen om te lezen en los te komen van de normale drukke agenda. 

NETWERKEN

Samen met de opening van de online tentoonstelling brengen we een unieke manier van netwerken in het geheel. Neem je deel aan dit online evenement? Dan zend je ons een foto in van iets wat jou als persoon inspireert. Je neemt deze foto zelf met je smartphone. (Opgelet: er mogen geen mensen op foto staan)

Met de opening kan iedereen die het museum bezoekt ook vrij surfen naar de netwerkpagina. Daar zal een raster aanwezig zijn vol foto's die onze netwerkers hebben ingezonden. De bedoeling is dat je als bedrijf/bezoeker de foto's overloopt en er louter op buikgevoel 5 uitkiest die jou het meeste aanspreken. Zodra je met je muis gaat hoveren over de gekozen foto, komt er een telefoonnummer te voorschijn. 

Je blind date is begonnen. Je neemt contact op met de persoon die achter dit nummer schuilt en zoekt naar een moment in jullie agenda waar je 1 op 1 kunnen kennis maken. Hoe en wanneer dat kies je zelf. Het netwerk event is 1 maand beschikbaar om te bezoeken. 

Je komt dus uit dit event met minstens 5 persoonlijke gesprekken.

Deelnemen? 

Wij experimenteren met een nieuw concept wat onze prijzen betreft. Dit om iedereen gelijke kansen te geven om hun verhaal te vertellen. Ontdek het op:

www.museumvoorschonebedrijven.be/deelname
 

bottom of page