top of page

PEOPLE TAKE CARE OF PEOPLE

WE
HELP YOU
UNITE & GROW...

Download_on_the_App_Store_Badge_US-UK_blk_092917.png
google-play-badge.png
Alle services van Ziora zijn ten voordele van de persoonlijke tocht van founder, Daisy Lynch en haar missie om lotgenoten te helpen.

MAAK DEEL UIT VAN ZIORA
DOWNLOAD DE APP EN LATEN WE ELKAAR VERSTERKEN IN ONZE MISSIE.

Wat kan je verwachten van ons online platform?
60% van onze leden wonen in België
30 % van onze leden woont in Nederland
10 % van onze leden zijn wereldwijd verspreid (Afrika, Shangai, Amerika, UK, Spanje,...)

- ONZE APP IS DUS EEN MIX TUSSEN ENGELS EN NEDERLANDS-

BECOME PART OF THE ZIORA NETWORK

DOWNLOAD OUR APP, SUPPORT OUR MISSION AND BUILD A BETTER WORLD.

01

PROJECTEN

Ontdek de projecten waar we aan werken en zie hoe het zich ontwikkelt. Welke projecten gaan werkelijkheid worden? Geef een eigen idee in, laat ons weten wat jij zou willen zien realiteit worden. Worden er bedrijven aangetrokken tot jouw idee? Bekijk wat er is ingediend en de eerste ronde heeft doorstaan. Je kan er ook de ontwikkelingen van de projecten volgen.

02

OPPORTUNITEITEN

Bekijk de mogelijkheden binnen onze werking. Onze projecten zijn vaak opportuniteiten om samen te komen. Participeer aan goodwill projecten, connecteer je bedrijf, werk mee met je collega's of hoor meer over mogelijke netwerk momenten.

03

NETWERK

Ziora trekt mensen aan met een gelijkgestemde visie en bedrijven die een groot hart hebben voor inclusie en duurzaamheid. Hierdoor vinden we heel vaak leuke initiatieven, kleine & grote wins van bedrijven of vzw's met een bijzonder missie. Binnen de app laten we je zien wie ze zijn en laten we je weten hoe je ze kunt bereiken.

04

VERHALEN

Sommige verhalen zijn bedoeld om verteld en gezien te worden. Er gebeuren zoveel leuke dingen achter de schermen terwijl ze zo een grote invloed kunnen hebben op anderen. Wij willen ze jou laten zien. Ontdek artikelen over bedrijven met een groot hart voor duurzaamheid en inclusie.

-WORD LID VAN HET ZIORA NETWERK-
KRIJG VOLLEDIGE TOEGANG TOT DE APP VOOR MAAR  100 EX BTW PER JAAR!

bottom of page