top of page

PERSONAL BRANDING 
IS ABOUT YOU
ARTISTIC BRANDING IS ABOUT THE TOTAL PICTURE

HET GAAT OVER JOUW ENERGIE

DE PERSOON VOOR DE CAMERA

Krachtige mensen en bedrijven met een sterk verhaal, die zet ik voor mijn lens. Artistieke branding draait om authenticiteit, oprechtheid & puurheid.

We willen een verhaal vertellen en dat naar buiten brengen.

We willen de juiste energie uitstralen en daardoor de juiste mensen aantrekken.

We kijken naar het totale plaatje en zorgen voor een geheel tussen je uitstraling, je missie en de ruimte rondom.

 

Het draait om een verhaal te vertellen waardoor je anderen gaat inspireren.

Het gaat om gezien worden en je voetafdruk na te laten bij mensen.

Het hoort je visie te reflecteren en anderen te laten raken door jouw impact op de wereld.

Hoe klein of groot die ook mag zijn. 

IT'S NOT JUST A PHOTOSHOOT

Om sterke foto's te nemen moet er een klik zijn tussen jouw verhaal/bedrijf, mijn energie en de locatie. Louter foto's nemen om je op beeld te zetten geeft niet de resultaten die ik wil. Ik wil weten wie de persoon of het bedrijf voor de camera is. En ik moet achter je missie staan. Om die reden kies ik er ook voor om mijn fotografie beperkt te houden. Artistiek zijn is geen onuitputtelijke bron, dus als ik jouw shoot in mijn handen heb, dan wil ik dat deze mijn absolute aandacht heeft en geen onderdeel is van 'bandwerk' of routine.

GELIMITEERD

Ik ben afgestudeerd als vrij kunstenaar en wil die energie behouden. Kunst doe je op momenten dat je de klik voelt en dat wil ik ook in onze fotografie brengen. Daarnaast zet ik er ook geen timer op. Het is niet mogelijk om 2u of 4u te bestellen. Voor deze shoot blokkeer je best een hele dag in je agenda. Er is dus ook maar 1 formule beschikbaar. Is de shoot sneller klaar of duurt hij langer? Dat voelen we zelf aan. Het draait niet om de kwantiteit maar om het geheel.

PRIJS EN AANVRAAG?

Een photoshoot heeft een all in prijs van 1500 € ex btw. Dit wil zeggen ook de lunch en benzine indien we van plek tot plek zouden gaan.

Je aanvraag indienen kan via: daisy@ziora.eu

OPNAME IN DE COLLECTIE

Het is mogelijk om je esg-sdg-csr verhaal te koppelen aan een photoshoot en te publiceren in ons online museum voor schone bedrijven.

NATHALIE ARTEEL

Daisy Lynch, je bent echt een natuurtalent. Je had een hele reeks foto's van me gemaakt op een minimum van tijd. Je visie, je kennis, je technieken,.. het straalt zoveel ongekunsteldheid uit en dit maakt het juist zo krachtig. Dit zorgt ervoor dat je beelden kan maken die een bijzondere indruk nalaten. De kracht van de eenvoud, terug naar de basis. Ik geloof dat je alleen maar mooie foto's kan maken als je oprecht weet te verbinden met je model. En dit is net wat jij kan, verbinding maken op het niveau van de ziel. Dankjewel Daisy.

-Nathalie Arteel-

WIM SOUTAER