top of page

A WARRIOR
IS SOMEONE WHO KEEPS FIGHTING

WE
TREAT PEOPLE
LIKE WE WANT TO BE TREATED...

Alle services van Ziora zijn ten voordele van de persoonlijke tocht van founder, Daisy Lynch en haar missie om lotgenoten te helpen.

JIJ VERDIENT EEN GOED GEVOEL

Ziora is er voor mensen die steun en hulp nodig hebben. We luisteren. We denken mee na. We kijken of we het verschil kunnen maken & we schieten in actie.

MENSEN WILLEN GEHOLPEN WORDEN. MENSEN WILLEN GEZIEN WORDEN, ERBIJ HOREN EN ZICH GOED VOELEN!

Ziora is er voor mensen die steun & hulp nodig hebben of zich echt even goed willen voelen ondanks hun huidige uitdaging. Vaak is 'gezien en gehoord' worden het grootste verschil dat je kan maken. Bij Ziora houden we ons niet aan 1 specifieke doelgroep, we gaan waar we nodig zijn. Fysieke of mentale uitdaging, armoede & daklozen, diversiteit, tijdelijke trauma's,..

 

WAT DOEN WE?

 

We geven op een creatieve manier aandacht aan individu's of groepen die willen gehoord worden. We luisteren naar de boodschap die ze hebben voor anderen, voor de maatschappij en we gieten dit in een creatieve actie of evenement waar ze hun verhaal kunnen vertellen. Door hun input, kunnen we verandering brengen en anderen inspireren. 

Het voordeel? We hebben een heel netwerk aan bedrijven en instanties die hun steentje willen bijdragen. De juiste mensen kennen maakt een wereld van verschil waardoor we een veel groter bereik hebben.

LATEN WE INCLUSIE VERVANGEN DOOR 'FAIR-MINDEDNESS'

Met het opkomen van het woord en de energie 'inclusie' wordt de kloof soms nog groter tussen mensen. Want we denken vaak hoe we anderen kunnen helpen maar we doen dat vanuit ons eigen perspectief. Wanneer je iemand wil helpen dan moet je je eigen principes opzij kunnen zetten. Je moet je eigen visie en oplossingen voor de toekomst kunnen uitschakelen en luisteren naar hoe de persoon wil geholpen worden. Je kan alleen maar mensen helpen als je bereid bent om te steunen in hun eigen verhaal en energie. We zien hierdoor veel goedbedoelde hulp verloren gaan, of de situatie net erger maken.

ZIORA wil bedrijven hun motivatie om anderen te helpen op een juiste manier inzetten zodat die energie het resultaat krijgt die klopt!

BEKIJK ONZE VOORGAANDE ACTIES!

DOWNLOAD DE APP,

VOLG DE ACTIES VAN ANDERE BEDRIJVEN, ONTDEK ONS NETWERK OF PARTICIPEER!

sdg1.png
sdg2.png
sdg3.png
sdg10.png
sdg16.png
sdg17.png
sustainable-development-goals-logo.png
bottom of page